Dag 03 – Mina föräldrar

2010-12-26 kl 00:18:23 / Allmänt kommentarer - 0
de där är då min mamma&pappa.. De fick bli bra med dom bilderna jag hade på min dator jag orkade inte leta på några andra, min mamma ganska så tuff med spräckt ögonbryn till vänter och min pappa nöjd som alltid till höger.
Min mamma heter Katharina (kattis) och min pappa heter Lars (lasse) och jag måste säga att ja är väldigt glad att jag har dom på alla sätt och vis. Visst jag berättar inte alltid som de är för dom men på nått sätt vet jag ändå att dom vet va jag håller på med. Mina föräldrar är nog dom ända som vet vem ja riktigt är, klart jag har många bra vänner som vet mycket om mig och som jag berättar de mesta för men jag har ingen som är nära som jag har haft med mig hela tiden dom flesta har någon sån men inte jag och de är därför jag älskar min mamma och pappa så himla mycket, dom är väldigt viktiga för mig.
Jag är en väldigt självgo person när jag är hemma och därför om jag inte får som ja vill blir jag oftast väldigt lätt tjurig och då går de ut över min mamma&pappa, jag tror inte dom gillar de och därför blir de oftast på mitt sätt allt görs, de är ju bra för min del men inte för någon annans, men ja ska inte klaga.
Jag har också en förmåga att skämmas och just de är mina föräldrar experter på, att skämma ut mig, och ja vet inte vem av dom som är värst min mamma är oftast skämigast när hon ska på fest för då ska hon alltid dansa pinsamt eller i en mat affär i frövi eller fellingsbro då hon måste hälsla på alla för hon tror hon känner dom -.- Min pappa är oftast värst då han tror han är cool fast han inte är de eller när man tar med sig någon hem så ska han alltid vara häftig, Han är super virrig typ en gång skulle han på föräldrar möte (hans första utan mamma) då är han så virrig att han inte visst vart han skulle och kjertin kommer och frågar vart han ska och han svarar uhm 7e tror ja?, hum de kallar ja virr de finns ju inte ens upp till e.. LOL -.-
aja även om dom är pinsama väldigt ofta så är dom mina föräldrar och utan dom skulle jag inte vara den jag är idag så jag är väldigt glad för att just dom är mina föräldrar, och även om ja inte säger de så ofta så älskar ja er! ♥
Godnatt nu ska upp tidigt ! ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback