Pappa 50år

2012-07-12 kl 09:05:13 / Allmänt kommentarer - 0

Har bott i fellingsbro hela förra veckan sjukt skönt att komma hemifrån lite grann.
Igår fyllde min pappi 50år och de skulle firas med fin släkt och god mat, nu ligger jag i sängen och har inte kunnat sovit på hela natten eftersom smörgåstårtan och allt fika har legat och jäst som en bulle i magen på mig.
Idag blir de att storstäda hela huset för att sen förflytta sig hem till viktor igen  ♥


fick bli två gamla bilder, grattis pappis
 jag har världens underbaraste familj ♥try this side

2012-07-06 kl 14:59:40 / Allmänt kommentarer - 0
Att spela spel på nätet till exempel black jack, roulette eller något liknade spel måste jag bara säga att de är perfekt! man kan enkelt bara sitta hemma och spela istället för att behöva åka iväg någonstan som på casino som troligtvis ligger jättee långt här ifrån och kommer att kosta skjortan av dig bara att åka dit?
Jag har inte provat att satsa pengar eller så för de känns som slöseri med pengar eftersom jag är kass på de, men om jag var bra skulle jag verkligen pröva att spela på någon bra site som tex hasardspel.com tycker att de är kanon att de finns sånna här hemsidor, visst blir vissa folk beroende och slösar bort tusentals av pengar men jag tror att dom mäniskorna är som jag och inte är så bra på de, utan om man bara tar de lungt och spela korten rätt så tror jag att man lätt kan vinna en liten del, visst kommer de komma motgångar men efter de kommer turen och därför tycker jag att ni som är bra ska pröva spela, de kanske går bra och tillslut kommer dendär höga vinsten som ni väntar på!
prova nu! http://www.hasardspel.com/

BLOGGEN

2012-07-01 kl 12:41:46 / Allmänt kommentarer - 0
Jag har verkligen tappat suget för att blogga och jag har jobbat i tre veckor så jag får se vad som händer i veckan ifall de finns tid.. Puss :)