tjugotredje januari

2014-01-23 kl 18:29:07 / Allmänt kommentarer - 0
Har inte hunnit uppdaterat så mycket och kan fortfarande inte ta bilder men kan skriva ett litet inlägg vad jag har gjort istället!
Har tränat och gått i skolan, har även hunnit varit på krogen i fredags för att fira Emmas 19årsdag vilket var jätteroligt! Var på Johannas Babyshower vilken också var jätterolig! Har dessutom fått en ny bil, som jag ska försöka få upp en liten bild på senare.
Idag var jag inne i stan med Ellinor & Amelia och beställde min balklänning, woopwoop! Sen blev det lite shopping.

Bilden unders är tagen från Emma
 
 

New in

2014-01-23 kl 18:18:00 / New in kommentarer - 0
 
 
Lite nytt smink jag tänkte prova som jag hoppas blir bra!
 
 

Traning

2014-01-09 kl 21:10:00 / Allmänt kommentarer - 0
Har nyss kommit hem från ett jättejobbigt skivstångspass men det var jätte roligt kommer har världens träningsverk imorgon!
Imorgon slutar jag vid 12 så det blir en sväng till gymmet med Amanda då också och så får vi se vad kvällen bjuder på är ju ändå ledig i helgen!
 
Tackar även min underbara pojkvän för träningsbyxorna jag fick i julklapp, de sitter som en smäck!
 

åttonde januari

2014-01-08 kl 22:52:44 / Allmänt kommentarer - 0
 
Första skoldagen avklarad, tycker den var sjukt bra & jag är så jävla pep på studenten och alla gobitar som väntas!
Nu har jag precis kommit hem från min första fotbollsträning på hur länge som helst & de kändes bra och kommer ha en sån sjuk träningsverk imorgon, men gud vad jag har tappat sen senast jag tränade kan knappt sätta en pass rätt, så får se hur jag gör med allt!
Imorgon erbjuder vårt härliga schema att vi slutar halv 12 så de är bara att tacka & ta emot, sen skivstångsträning med koss tack & godnatt är så glad på livet!
 
 

tjugohundrafjorton

2014-01-07 kl 21:09:28 / lilla mig kommentarer - 0
Jag hade ett uselt nyår, tappade mobilen i toaletten så min mamma fick hämta mig & dessutom fungerar den inte längre! men jag får se på saken från den positiva sidan, det kan bara bli bättre!
Har jobbat lite och tagit de mest lugnt såhär i slutspurten av mitt sista jullov.
Igår jobbade jag sen åkte jag direkt till Fellingsbro där Emma bjöd mig, Sara & Lina på mycket gott. Lina hade gjort iordning en summerburstfilm & en film från högstadiet som vi tittade på och det är helt sjukt vad mycket vi har gjort tillsammans och jag ser verkligen fram emot det kommande året! Sen satt vi uppe till 3 & pratade.
Idag har jag hunnit vara på gymmet sen fastnade jag framför tvn!
Nu blir de sängen och imorgon börjar mitt sista skolhalvår kommer bli awesome!
 

Bild tagen från Lina
 

Mitt 2013

2014-01-07 kl 20:46:41 / lilla mig kommentarer - 0
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag fyllde 18år och de medförde krogen & körkort, åkte på summerburst, träffade alla underbara människor från min klass i Linde, var på fotbolls em, åkte på roadtrip, var i Turkiet och såg Justin Bieber!
 
Hur har ditt 2013 varit? Jag har haft både med- och motgångar men tycker att det har bra, har superbra vänner, pojkvän och familj så vad mer kan man önska sig.
 

Blev du kär i år? Jag har varit det i 3år nu.

 

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Min 18års dag, när vi åkte på summerburst, när jag såg Justin Bieber och självklart veckan i Turkiet!

 

Vad är din största framgång 2013? Jag fick lite extrajobb på tempo och har dessutom jobbat efter min praktik på gina tricot! Har också fått 3st stipendium vilket jag är riktigt nöjd med.

 

Bästa köpet? Är så himlans nöjd med våran fina vita julgran & självklart för mina hello kitty överdrag till bilen som jag köpte av Eve.

 

Vad spenderade du mest pengar på? Resan till Turkiet, kläder och krogen.

 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Allt positivt gör mig glad men kn säga att när jag såg JB var jag som en 13årig tjej igen!

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? hey brother med avicii, vi lyssnar jämnt på den när vi åker till skolan! och självklart de flesta houselåtarna då de både är på krogen och summerburst.

 

Vem har du umgåtts med mest? Det skulle nog vara Viktor eftersom vi bor ihop och det mesta vi gör vi tillsammans.

 

Vart reste du under 2013? Jag var på summerburst i Göteborg, var på Justin Bieber & Em-final i Stockholm, åkte på Road trip med Sara, Emma & Lina till Uddevalla och så var jag i Turkiet.

 

 

 
Får be om ursäkt att jag har samma bilder på min blogg ska bli bättre på att ta bilder!