Four

2014-03-18 kl 21:29:32 / Allmänt kommentarer - 0
Jobbade hela helgen, sen har jag bara hunnit varit i skolan och pluggat, igår var jag på möte med fotbollen och idag var det prov och plugg
Idag var de också 4år sedan farfar dog så vi var hos farmor och sen åkte vi till kyrkan, saknar honom super mycket men vet att han har det bra!
Nu har jag precis pluggat och väntar på att Viktor ska komma hem så vi kan käka och sova, intressant! 

Älskade fredag

2014-03-14 kl 13:12:08 / Allmänt kommentarer - 0
För en veckan sen satt jag i relaxen med Sara, Emma och Lina det var så sjukt skönt att bara få koppla av och prata av sig! 
Igår åkte jag till Hallsberg vid 5 där jag åt lite tacos med Mela sen kom Ellinor över en sväng och sen hade vi lite sleepover mys! 
Idag följde jag med och hälsade på min gamla klass och lärare och jag saknar dom såå mycket, var jätte härlig att träffa alla! 

Mat från relaxen
New in

2014-03-06 kl 16:32:14 / New in kommentarer - 0
Nu har jag fått hem mina (som jag troligtvis ska ha) balskor, dom var jätte sköna och jag var super nöjd 
Även fick jag hem en söt vardagsklänning

Båda är från Nelly.com


From last week

2014-03-06 kl 16:09:07 / Allmänt kommentarer - 0
Okej veckorna flyger verkligen fram & speciellt lovet, klassfesten &  studentkryssning var såå kul! Det kommer lite bilder här under! 
Sedan jobbade jag hela helgen som var och även fredag och söndag förra veckan! Annars har det bara varit skolan & träning har dessutom börjat träna fotboll igen vilket är superkul, här kommer lite bilder från veckorna som har gått! 

Klassfest
Studentkryssning


Hann också med att träffa världens sötaste Jack, Viktor såå söt morbror