JagälskarT

2009-08-16 kl 20:54:27 / Allmänt kommentarer - 0

Idag har jag varit på BehrnArena och tränat, lite tufft men verkligen jätte kul.I förrgår kom Lovisa hit och sov i fredags när hon kom åkte vi till frövi & träffade, Niklas, Danne & Basse vi gjorde inte så mycket men muusigt va de, hihii, Efter de så åkte jag & Lovisa hem och sen satt vi vid datorn och pratade en massa shit, somnade runt 4 när dom hade busringt klart och Lovisa hade blivit tyst.  på lördagen skulle vi upp tidigt för att kolla på Grönbo moot fellingsbro Emma, Lina & kajsa va med och spelade de blev 1-1 och mycket trevligt, efter de åkte jag för att spela match med 93orna, De gick väll bra, fick inte spela så mycket men dom vann med 4-1 och de är bra iallafall. sen åkte jag och lovisa hem för att fiixa oss för talang! vi Fick skynda oss men ammy väntade iallafall sen när vi kom dit regnade de som faasiken och håret blev alldeles krulligt där träffade vi en massa folk, Intte henke men en massa andra roliga. som när vi kom in så kom lina, emma, Kajsa & lisa myyspyys, sen kom ahmed & niklas, ajja roligt va de iallafall, sen idag så som sagt va jag på behrn. jag orkade inte skriva alla små grejer som va de bästa men ni får gissa er till de.. & imorgon så åker jag & min bror till stan & sen blir de match och träffa niklas ♥ Okejj, Puusshejs



PullarN & jag,

2009-08-14 kl 11:29:57 / Allmänt kommentarer - 1
Vaknade nyss, eller ja, för kanske en timme sen.. men jag låg i sängen och bara tänkte på lite allt möjligt, skönt! Idag ska jag försöka städa bort lite saker, & sen ikväll kanske PullarN kommer, de kommer bli en massa med myys och förhoppningsvis en massa blider på de, Nu ska jag gå på toa.. för jag är kissnödig -.- som alltid, & nu är de exakt en vecka kvar tror jag sen drar jag till Daanmaark! Taggga girls ;) ♥
Imorgon drar jag till frövi & spelar macth tagga de också alla kommer & kollar tycker jag..
Är de nån som vill hitta på nått? msn på däe, [email protected] (yy'
Tjenahej så länge ♥



Fotbollfotbollfotbollsnörd

2009-08-13 kl 21:48:35 / Allmänt kommentarer - 0

Kom nyss hem från fotbollsträning, De va fan den roligaste på länge, Jag Är marcus & Lovisa är Rikard & emma är Petter & Lina är Samuel.. hhhaha, Jag höll på att kissa på mig, fatta att de va kul då, sen åkte jag hem & typ duschade och sånt, de blir nog tidigt i säng, för de är inte så många sociala inne på msn (nn' menmen, ska dricka en monster nu & sen gå på toa, de blir myys, Hör av er om ni vill hitta på nått kul imorgon för de är ingen fotboll då :)
hejjsvej ♥

Lenaborg@bdb (;


Fooooottttbollle! <3

2009-08-12 kl 23:30:18 / Allmänt kommentarer - 0

Matchen idag gick kanon bra, första halvlek typ 8-0 och andra 7-0  Alltså 15-0 as bra ju.. Fast de va synd att de inte va vi som gjorde alla.. Vi fick styrk av 95 killarna (yy' Menmen, dom va as bra, & vi, njja inte så.. Menmen sånt är livet man kan inte alltid va bäst right ;) Men nu ska jag nog sova för min mamma väcker mig tidigt palla men då ska jag spriiiinga!
 Puussshejjs ♥


Massor att göra (:

2009-08-12 kl 14:49:22 / Allmänt kommentarer - 0

Nu har jag varit i linde & fiixat ögonbrynen, nu ser dom iallfall bättre ut än när jag började haha, dom va helt rakade förut,

men nu är dom snart klara. skulle till moomo, men hon va inte hemma hon hade dragit till stan med Madde för en shopping tur, just nu gör jag inte så mycket, Dricker monster.. va nyss ute & försökte bryta benen genom att göra en massa vålter, men de lyckade att göra de utan några brytan ben ;) Ikväll blir de att spela match med 93orna & mosa killarna till ketchup.. Imorgon blir de träning hela dagen ska ut & springa och sen på kvällen träning i mariedal i frövi.
& nästa stop blir TALANG FINALEN som ingen får missa på lördag de kommer bli as kul om jag kommer dit, & då blir de att träffa hennnkke om han inte åker hem på torsdag, men de ska jag se till så att han inte gör. på fredag blir de kanske frövi & träffar Niklas, & på söndag eller måndag åker jag och Claes till Örebro & shoppar Fullt upp som ni ser, Jag längtar redan.. (yy' & förresten så har jag pimpat min mobil as snyggt i rosa hhhaha de är nått man inte får missa ;)
Mer om matchen skriver jag när jag kommer hem & lite till kanske bilder också.
 Tjingeling ♥

Godnatt !

2009-08-11 kl 23:36:49 / Allmänt kommentarer - 1

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över. Du är den enda för mig, och allt som jag behöver. Inget kommer nånsin bli detsamma igen, jag längtar efter dig och jag saknar dig än. Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop. Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två. Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän, men bäst att skit i allt, och börja om igen. Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud, allt jag tänker på är dig och det vi gjorde. Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull? Vet du hur många vänner jag svikit för din skull? Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt. Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt. Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag, tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen Du såg mig, innan någon annan sett mig. Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig. Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre och det sårar mig idag. Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende. Din personlighet, ditt underbara leende. Du är så underbar, snälla ge mig en chans. Vill bara va med dig, o ingen annan stans.Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt. Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt. Men jag tänker på dig varje dag, varje minut. Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut. Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig. Du var så jävla mycket, du är allting för mig. Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit. Det är tack vare dig som jag tagit mig hit. Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en? Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen. Vi hade ett språk, som ingen annan förstod. När jag kolla på dig förr, så stog du och log. Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.  Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig. Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker inte mig, du varken ser eller hör.
Du är underbar ~ & jag älskardig! ♥


(:

2009-08-11 kl 22:00:00 / Allmänt kommentarer - 0

Nu har jag klippt mig, de är inte så stor skillnad men löshåret är av nu & dessutom har Emilie fått tillbaka de också.. Efter att jag hade varit i frövi & klipp mig åkte vi till linde men dom hade inte öppet så dit åker vi imorgon klockan 11 istället -.- efter vi hade varit där så åkte jag hem & sen gick jag & Pekki ut & gick pratade lite sen hem till henne & snacka kom hem nu & ska snart till sängen vettni ska ju upp tidigt, & imorgon kväll kl 6 så tycker jag att alla ska komma när jag gör bort mig med fellingsbro 93orna mot killar. 
+ att Jossan & Alicia är coola dom har döppt en kräfta efter mig ♥


Kliippklipp

2009-08-11 kl 12:33:03 / Allmänt kommentarer - 0

Nu drar jag staxt till frövi & klipper mig Altså bort med löshåret och sen vidare till linde för att fiixa mina ögonbryn, Sen blir de kanske örebro & stan med mamma men de tror jag inte men ifall så ska jag handla lite grejer till skolan & danmark. Igår blev de inte sent i säng, jag kollade på mean girls till typ 1 & efter de gick jag och la mig. Nu blir de att fiixa miig & ikväll när jag kommer hem blir de kanske Max, Micke & Emilie.
Pusshejs ♥


Regn suger

2009-08-10 kl 20:28:38 / Allmänt kommentarer - 0

Idag har man inte gjort så mycket typ städat ur husvagnen, (blää) men de behövdes verkligen..
sen när jag kommer in & skulle diska så spyr lille kurit, Asså de va fan vidrigt så då städade jag upp de & sen städade jag lite överallt, Sen började de åska & spö regna.. Och de är fettans läskigt, Men sen åt vi pizza & myyste framför tvn, De är vad jag kallar familje myys :) Imorgon blir de att träna träna träna hhhhaaha är de någon som är på att gå ut & springa så är de bara attt slå en pling, (mp'
hahha, Jag har inte så mycket roligt att skriva men jag vet att de inte är så många som kollar så jag kan dryga för mig själv hhhaha nörd er jag..
Tjjiingelingen  ♥


Fotboll är bäst!

2009-08-09 kl 21:10:13 / Allmänt kommentarer - 0


Vaknade runt halv 3 & det var riktigt skönt att få sova ut.
Sen kollade jag på en jätte bra film.. Bring it on!, de är en film som jag rekomenderar kanon bra! (yy'
efter de blev de att fixa sig lite och sen till fellingsbro på fotbollsträning, Killarna tränade samtidigt idag & därför blev de att spana lite grann, Helt okonsentrerad blev man iallafall.. Efter träningen fick vi glass & sen blev de hem och duscha.
Frövi/Fellingsbro - helt klart lite bättre än alla andra ♥
Imorgon blir de att städa lite i husvagnen efter igår & sen hoppas jag på fint väder så jag kan sola och bli lite brun.
on en vecka ungefär börjar skolan & då drar jag till Danmark.. Taaggga laget! ♥

Välkommen till min nya blogg!

2009-08-09 kl 16:41:05 / Allmänt kommentarer - 0
Eftersom min gamla blogg försvann så får jag väll börja om på en ny igen..
Lite tråkigt kanske men de händer väll, ska fixa till den lite.. & sen så är de bara att börja